fbpx

START NU
GRATIS PROEFWEEK

SCHRIJF SNEL IN! Lees meer

FitProject 20+20

FitProject 20+20 is de Nationale Bewegingsrevolutie voor het jaar 2020.

Vanaf ons 30e levensjaar neemt onze spiermassa af. Dat heeft flinke gevolgen voor je lichaam. Zwakkere spieren kunnen de aanzet zijn tot meer pijntjes die je beperken in je dagelijks leven. Daarnaast draait onze stofwisseling voornamelijk op spiermassa. Minder spieren betekent dat we minder vet verbranden en dat zie je terug in die kledingmaat meer of dat vetrolletje extra. Diëten helpen niet om je spieren te versterken. Dat lukt alleen met een doelgerichte training.

FitProject2020 daagt jou uit om daar nu iets aan te doen en bewijst dat een gezonde levensstijl mogelijk is met slechts 2 maal per week 20 minuten krachttraining en 20 minuten conditietraining.

FitProject 2020 wordt in Kaatsheuvel uitgevoerd door Family Fit Healthcenter. Het programma bevat:

  • Uitgebreid intakegesprek met bepaling van je doelen en samenstellen persoonlijk trainingsplan.
  • 6 weken trainen op de meest moderne toestellen met persoonlijke begeleiding.
  • Korte Warming up van 5 minuten om daarna te starten met je training van slechts 35 minuten per keer, snel, veilig en effectief.
  • Speciaal voor iedereen die weinig tijd heeft en niet van sporten houdt.
  • Ook geschikt als je lange tijd niet gesport hebt.

Aanmelden kan tot uiterlijk 8 maart 2020.

Direct de (start)informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor alle startinformatie.

Ja, Ik wil graag meer informatie over FitProject2020
Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico