fbpx

Online

Platform Lees meer

BLOG.

10 FEBRUARI, 2020

BLOG: Nienke vertelt 1e danswedstrijd Social Rhythm

1e danswedstrijd Social Rhythm

Hoi allemaal,

Ik ben Nienke en dans in het team van Social Rhythm. Op 26 januari hebben wij voor het eerst meegedaan aan een danswedstrijd. Ik schrijf dit stukje om jullie een inzicht te geven in hoe deze dag voor ons is verlopen.

We hadden in het begin van de middag afgesproken bij Family Fit Healthcenter om de dans nog een paar keer door te nemen. Na een paar keer geoefend te hebben was er genoeg vertrouwen dat het goed ging komen en gingen we verder met haar en make-up. Er hing een gezellig sfeertje, iedereen was elkaar aan het helpen met de haren en aan het speculeren over hoe de wedstrijd ging verlopen. Nadat we klaar waren met alles zijn we naar Veldhoven gereden. Bij aankomst werden we gewezen naar een grote zaal waar we konden wachten totdat we mochten gaan dansen. In de zaal hing een groot scherm waarop alle optredens live werden uitgezonden. We mochten dus niet alleen dansen, maar ook genieten van gratis dansoptredens. De sfeer die in de zaal hing was super leuk. Iedereen moedigde elkaar aan en het respect dat mensen toonde was super fijn. Ons optreden was super vet en volgens mij ging het ook super goed. Bij de prijsuitreiking werden we niet omgeroepen wat betekent dat je tussen de plek 4 en 9 belandt bent. Voor ons was alleen meedoen al een hele prestatie, dus we waren tevreden met alle plekken. Een paar dagen later hoorden we echter dat we 4e waren geworden en iedereen was super blij. Ook het bijgeleverde juryrapport was positief, dus we kunnen terugkijken op een geslaagde wedstrijd!


Social Rhythm is de selectiegroep van Family Fit Healthcenter. Het dansteam traint 3x per week en geeft geregeld spetterende demonstraties. Wil je de dansgroep volgen? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina van Social Rhythm.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico