fbpx

Online

Platform Lees meer

BLOG.

5 OKTOBER, 2019

BLOG - 30 minuten lessen CXWORX & GRIT STRENGTH


Het nieuwe groepslessen seizoen is weer van start. Met een rooster vol populaire lessen van LES MILLS zijn wij er helemaal klaar voor. In een eerdere blog heb je al wat kunnen lezen over de twee te gekke dansprogramma’s: BARRE en SH’BAM. Vandaag vertellen we je meer over CXWORX en LES MILLS GRIT STRENGTH.
 
Wat is CXWORX en wat is LES MILLS GRIT STRENGTH?
 
Laten we beginnen met de moeilijkste naam van de twee: CXWORX. Oftewel: CORE-training. Tijdens deze les zal je gedurende 30 minuten alle spiergroepen van de Core gaan voelen branden. De buikspieren, rugspieren, schouders, de heupen en billen train je door middel van een weerstandsband, losse gewichtsschijven en je eigen lichaamsgewicht. Eén van de redenen waarom je CXWORX een keer moet uitproberen is dat het naast hard werken en fun, ook erg functioneel is! Er worden verschillende spiergroepen tegelijk getraind waardoor je snel zult merken dat je sterker wordt in het dagelijks leven. Het doen van boodschappen, verplaatsen en optillen van zware voorwerpen, hardlopen of springen zal al snel beter gaan. Daarnaast versterken we de wervelkolom waardoor blessures en onder andere onderrug klachten verleden tijd zullen zijn!
 
Over naar het tweede programma: LES MILLS GRIT STRENGTH. Ooit van het woord HIIT gehoord? HIIT betekend: High Intensity Interval Training en is het trainingsformat van deze les. In 30 minuten zal je veel intervallen tegenkomen afgewisseld met korte herstelfases. Je bepaalt je eigen tempo en traint met een zware barbell, losse gewichtsschijven en je lichaamsgewicht. Hierdoor verbeter je onder andere je conditie, zal je vetverbranding gestimuleerd worden en blijft deze zelfs na het volgen van de les nog een aantal uren doorgaan. Het volgen van een GRIT les wordt daarom ook gezien als een van dé manieren om af te vallen. GRIT doe je niet alleen. De instructeur, jijzelf en de andere deelnemers in de les vormen een team en hebben hierin één taak: samen sterk naar de finishlijn!
 
Welk fitnessniveau heb je nodig om met deze programma’s mee te doen?

Bij beide programma’s, en eigenlijk elk groepslesprogramma dat je op ons rooster zult vinden, kun je met elk fitnessniveau instappen. Of je nu al jaren een schema volgt in de traditionele fitness, pas in de 1ste fase van de Milon Cirkel zit, of dit pas je eerste proefles wordt, jij kunt aan deze lessen meedoen! De instructeurs zullen je verschillende opties aanbieden om op jouw eigen level de les tot een succes te brengen.


 
Wanneer kun je aan deze toffe programma’s meedoen?

CXWORX:

Maandag 19:30 uur

Woensdag 19:15 uur

Donderdag 10:00 uur

LES MILLS GRIT STRENGTH:

Maandag 19:00 uur

Vrijdag 19:30 uur
 
Bekijk het actuele lesrooster op https://www.familyfit-healthcenter.nl/rooster/
 
Zin om een keer mee te doen? We zien je graag snel in één van onze lessen! Nog geen lid van ons sportcentrum? Start dan nu met het exclusieve 6 weken kennismakingsprogramma>>.
 

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico