fbpx

Online

Platform Lees meer

BLOG.

13 AUGUSTUS, 2019

BLOG - Dansworkouts SH’BAM en BARRE voor jongeren en volwassenen

BLOG - Dansworkouts SH’BAM en BARRE voor jongeren en volwassenen

Lekker dansen en daarmee werken aan een fit en gezond lichaam? Meedoen aan een workout die door het hoge gehalte aan fun en ontspanning voorbij vliegt? Dat kan met de groepslessen SH’BAM en BARRE. In deze blog lees je meer over deze effectieve workouts.

Iedere woensdagavond neemt dansdocente en instructrice Linda Ramsteijn de leden van Family Fit Healthcenter mee in de wereld van dans. Om 19.45 uur staat er een 30-minuten les BARRE op het programma. Voor de deelnemers die daarna nog verder willen dansen of later willen komen sporten is er om 20.15 uur SH’BAM.

BARRE en SH’BAM 2 moeilijke woorden op het rooster. Wat zijn dat nu voor lessen?

BARRE is vorig jaar geïntroduceerd en hiermee de nieuwste les op ons lesrooster. Vanuit veel leden was er al langer de vraag of we niet eens een les ballet voor volwassenen op het rooster konden opnemen. Wekelijks is de aerobiczaal gevuld met dansers van peuters, kleuters tot kinderen en tieners. Ballet voor volwassenen ontbrak nog. Totdat Les Mills een geheel nieuwe groepsles ontstaan in Nieuw Zeeland in Nederland introduceerde. Les Mills BARRE werd geboren. Een moderne versie van een klassieke balletles. Maar ook een workout ontwikkeld om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hectiek van alledag. Een stoere workout met ballet accenten die ook zonder balletervaring uitstekend te volgen is.

De echte fanatiekelingen combineren de BARRE les met de SH’BAM les die direct daarna start. Tijdens SH’BAM krijg je het gevoel dat je danst in een trendy club. Linda leidt je door simpele maar stoere dansmoves. Danservaring is niet nodig, je kunt niets fout doen. Echt iedere sporter kan aan SH’BAM meedoen ongeacht leeftijd of conditie.

Voor de dansende leden die liever in de ochtend sporten staat er op woensdagochtend een BARRE les op het rooster. Vanaf 19 augustus is ook de Kinderopvang weer geopend. Voor de ouders met kleine kinderen is er dan de mogelijkheid samen naar het sportcentrum te komen.

Natuurlijk kun je de lessen SH’BAM en BARRE ook combineren met andere trainingsprogramma’s in het sportcentrum. De coaches adviseren je graag en houden hierbij rekening met jouw trainingsdoel.

Lijkt het je leuk om eens mee te dansen op de woensdagochtend of avond? Bij Family Fit Healthcenter kun je altijd starten met een gratis proefweek en hiermee zelf de sfeer komen proeven. Je bent van harte welkom! Neem contact met ons op voor meer informatie of start met een gratis proefweek.

 

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico