fbpx

Online

Platform Lees meer

BLOG.

25 JANUARI, 2020

BLOG: Even voorstellen: Tom Peters winnaar Fit Challenge

Fit Challenge winnaar Tom Peters

Hey allemaal,

Daar ben ik dan met mijn eerste blog!

Vorige week heb ik het mooie bericht mogen ontvangen dat ik één van de gelukkige ben die onder begeleiding aan de slag mag in de sportschool bij Family Fit Healthcenter. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen ben ik geboren met een lichamelijke beperking. Ik ben rolstoel afhankelijk waardoor mijn mogelijkheden tot bewegen een stuk minder zijn dan iemand zonder beperking. In mijn geval heeft dit als gevolg dat ik sneller aankom en mijn spieren wat sneller stram worden.

Juni a.s. ga ik de uitdaging aan om mee te doen aan de handbike battle. Dit is een handbike wedstrijd voor mensen met een beperking. Strijdtoneel is de klim naar de Kaunternal gletscher in Tirol, Oostenrijk. We gaan op armkracht naar boven, over een lengte van 20 km en met 867m hoogteverschil.

In samenwerking met Family Fit Healthcenter ga ik er alles aan doen om deze sportieve uitdaging zo goed mogelijk te volbrengen. Deze ochtend heb ik samen met een zeer enthousiaste Personal Trainer het schema en mogelijkheden voor de komende maanden doorgenomen! Welke fitnessapparaten zijn gezien mijn beperking wel haalbaar, en hoe deze te gebruiken. En ik kan je vertellen, er is heel veel mogelijk, zolang je maar in de mogelijkheden denkt!

Vanaf volgende week vol aan de bak! Ik heb er zin in! Ik hou jullie graag op de hoogte van mijn progressie! Houd de website van Family Fit Healthcenter in de gaten en volg mijn prestaties op de voet!

Tot de volgende blog!

Tom


Tom Peters is de winnaar van de Fit Challenge bij Family Fit Healthcenter. Het komende half jaar gaat hij aan de slag bij ons in het sportcentrum. Tom heeft sinds zijn geboorte een lichamelijke beperking waardoor hij zijn leven doorbrengt in een handbewogen rolstoel. Dit gaat hem erg goed af en er is weinig wat hem tegen houdt om niet te doen. Via onze website en facebookpagina kun je hem de komende tijd volgen. Lees je mee?

Fit Challenge de Langstraat is een initiatief van 4 sportcentra in de regio.

"Samen maken wij de Langstraat Fitter"

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico