fbpx

Online

Platform Lees meer

BLOG.

19 AUGUSTUS, 2019

BLOG - Family Fit Sporter Matthijs vertelt

Gastblog van Family Fit Healthcenter Sporter Matthijs

Afgelopen zaterdag ging ik door mijn enkel. Eén van de baby's (ja ik heb er een paar) vond het blijkbaar een goed idee een stuk speelgoed midden in de woonkamer te leggen. U kunt de rest zelf invullen..

Nadat ik voor de nodige aandacht theatraal op de grond was gevallen viel mij op dat ik meteen begon met stressen over de vraag of ik een paar weken niet zou kunnen sporten. Ik ben tijdens het typen van dit stukje tekst overigens nog steeds in onzekerheid hierover.

Tot vijf jaar geleden zou me dit nooit zijn overkomen. Ik ging in die tijd ook geregeld door mijn enkel, maar deed dat vrij zorgeloos. Sporten vond ik namelijk maar stom. Ik was overigens redelijk fors (bijna 100kg) en, ondanks dat het enkel verstuiken dan vrij zorgeloos verliep, niet erg gelukkig. Ik maakte me regelmatig zorgen over mijn overgewicht, ongezonde leefstijl en allerhande andere zaken die daarbij horen.

Ik moet zeggen dat ik alles bij elkaar toch zeker enkele jaren geprobeerd heb hier iets aan te doen, tot ik enigszins verslagen bij Family Fit binnen liep. Uiteraard heb ik me het allerduurste abonnement aan laten smeren. Ik was immers toch al verloren dus dat kon er ook nog wel bij.

Gestart met Milon (wat een aanrader is voor de beginnende sporter omdat het geleidelijk opbouwt, kort duurt (35 min 2x/week) en een zeer kleine kans op blessures geeft). Na een tijdje Milon gedaan te hebben heb ik me gewaagd aan Body Pump. Waarom ik daar precies aan begonnen ben weet ik niet meer, maar ik kan me nog wel herinneren dat ik me de week daarna veel heb verbaasd over het aantal spieren wat een mens heeft. Geloof me..op de vreemdste plekken zitten die dingen en als je voor het eerst Body Pump hebt gedaan voel je ze misschien wel allemaal. Goed.. doorzetten dan maar hè.. want 25kg raak je niet in een jaartje kwijt.

Body Pump, CX Worx, Body Combat, Body Balance en Grit Strength zijn allemaal een vast onderdeel van mijn wekelijkse ontspanningsrondje geworden. Ja u leest het goed: ontspanning. Gek hè? Jezelf inspannen en dat dan vervolgens ontspanning noemen. De wereld zit soms raar in elkaar. Als je mij 5 jaar geleden had gezegd dat ik sporten leuk zou gaan vinden zou ik heel hard hebben gelachen. Ik moet er eigenlijk nog steeds een beetje om lachen :) Ow, en al die zorgen over mijn gezondheid en leefstijl heb ik ingewisseld voor wat "verstuikte enkel"-stress.

Deal of a life time!

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico