fbpx

Online

Platform Lees meer

BLOG.

14 FEBRUARI, 2020

BLOG: De eerste echte training van Tom

Fit Challenge winnaar Tom Peters

Hey Hallo! ,

Na besproken te hebben wat ik samen met mijn coach voor de komende maanden hoop te behalen, welke oefening voor mij haalbaar zijn, waar achteraf bleek dat er heel erg veel mogelijk is, ben ik begonnen aan mijn eerste echte training!

Wat goed om te zien dat ik nu al vooruitgang boek! Uiteindelijk bleek ik bepaalde oefeningen op een te laag gewicht begonnen te zijn, waardoor dus is gebleken dat het nog een stapje moeilijker kan. Gezien mijn uiteindelijke doel: zo sterk mogelijk te worden voor de handbikebattle in Juni, heb ik nog wel heel wat te gaan, kracht, uithoudingsvermogen en discipline om er voor de volle 100% voor te kunnen gaan! Gezien mijn trainingsschema vanuit de sportschool en de handbikebattle wordt het 5x in de week trainen, zowel in de sportschool als op de handbike. Ik ga mezelf nog verbazen welke transformatie ik fysiek en mentaal zal ondergaan de komende maanden… Samen met mijn zeer enthousiaste coach die me overal bij wil staan, gaat het helemaal goed komen. Er is geen weg meer terug, dus gaan we vooruit! Op naar het doel!

Tot snel weer!

Tom


Tom Peters is de winnaar van de Fit Challenge bij Family Fit Healthcenter. Het komende half jaar gaat hij aan de slag bij ons in het sportcentrum. Tom heeft sinds zijn geboorte een lichamelijke beperking waardoor hij zijn leven doorbrengt in een handbewogen rolstoel. Dit gaat hem erg goed af en er is weinig wat hem tegen houdt om niet te doen. Via onze website en facebookpagina kun je hem de komende tijd volgen. Lees je mee?

Fit Challenge de Langstraat is een initiatief van 4 sportcentra in de regio.

"Samen maken wij de Langstraat Fitter"

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico