fbpx

Online

Platform Lees meer

BLOG.

23 FEBRUARI, 2020

BLOG: Hoe gaat het met de trainingen van Tom?

Fit Challenge winnaar Tom Peters

Hey Hallo! ,

De trainingen gaan gestaag…..

Samen met de coach kijken we per week hoe we ervoor kunnen zorgen dat ik zo goed als mogelijk in Juni die berg in Oostenrijk op kan. Elke week is het weer merkbaar dat ik vooruit ga. Mijn conditie gaat vooruit, ik merk dat ik sterker wordt en mijn uithoudingsvermogen is beter. Mijn coach is ook zeer vindingrijk…..wanneer ik bepaalde oefeningen met gewichten doe, kan het zo zijn dat mijn rolstoel een andere kant op wil dan dat ik wil….puur door het gewicht wat ik naar voor, achter of omhoog haal. Samen kijken we dan, wat er moet gebeuren zodat ik die oefeningen toch kan doen. Met wat aanpassingen aan de greepjes van de toestellen, soms een extra voetje(gewicht) van de coach op mijn rolstoel of een skippybal achter mijn rolstoel om te voorkomen dat ik achterover val. En zo kan ik toch alle benodigde oefeningen doen! Super.

Ik ben er nog lang niet… er is nog veel te behalen maar ben wel op de goede weg!

Tot de volgende blog!

Tom


Tom Peters is de winnaar van de Fit Challenge bij Family Fit Healthcenter. Het komende half jaar gaat hij aan de slag bij ons in het sportcentrum. Tom heeft sinds zijn geboorte een lichamelijke beperking waardoor hij zijn leven doorbrengt in een handbewogen rolstoel. Dit gaat hem erg goed af en er is weinig wat hem tegen houdt om niet te doen. Via onze website en facebookpagina kun je hem de komende tijd volgen. Lees je mee?

Fit Challenge de Langstraat is een initiatief van 4 sportcentra in de regio.

"Samen maken wij de Langstraat Fitter"

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico