fbpx

Online

Platform Lees meer

BLOG.

25 JUNI, 2019

BLOG - Slimmer trainen met de Milon Cirkel

Slimmer trainen is meer resultaat

Het gaat er niet altijd om hoe vaak of hoe hard je traint. Het gaat vooral om slim trainen. Voldoende inspanning op een veilige manier en vooral ook genoeg rust. Als je intensief genoeg traint, heeft je lichaam daarna rust nodig om te herstellen. Intensief genoeg trainen is gemakkelijker als je in de excentrische fase (het opvangen van het gewicht) met extra gewicht kunt trainen. In die fase is het lichaam namelijk 50% sterker dan op de heenweg (de concentrische fase). Het is dus zonde om hetzelfde gewicht wat je wegduwt ook weer gecontroleerd te laten zakken. Dan train je je spieren te weinig. De Milon Cirkel maakt het mogelijk je spieren optimaal te trainen door in de excentrische fase extra gewicht toe te voegen. Daardoor zijn 2 trainingen per week voldoende om resultaat te behalen.  

Door de vaste volgorde van trainen en het cirkelsysteem word je ook nog eens gestimuleerd om in het juiste tempo te trainen. Daarom is trainen op de Milon Cirkel zo'n 30% effectiever dan op traditionele fitnessapparatuur.

Meer weten over dit unieke trainingsconcept? Neem contact met ons op voor meer informatie of start met een gratis proefweek.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico