fbpx

Online

Platform Lees meer

BLOG.

1 APRIL, 2019

BLOG - Wat is een Les Mills Herlancering?

Een Les Mills Herlancering? Ieder kwartaal zie je het voorbij komen op Facebook, in de club, in de Family Fit app, in de nieuwsbrief etc. Maar wat is het nu eigenlijk? We vroegen het aan Family Fit Healthcenter instructrice Susan Egbers. Lees mee in onderstaande blog.

Kun je iets meer vertellen over de Les Mills Herlancering? Wat is het en voor wie is het bedoeld?

Bij Les Mills train je bij alle verschillende lesprogramma's 3 maanden hetzelfde. Op deze manier kan je jezelf helemaal geven in de workout en is er ruimte om progressie te boeken. Elke 3 maanden veranderd de muziek en choreografie van de les, maar de insteek blijft hetzelfde. Dit is een nieuwe release. Bij de herlancering vieren we dit en laten we van elke les 2 tracks zien zodat je kan ervaren wat een bepaalde les inhoud.

De herlancering is voor iedereen weggelegd, leden en niet leden. Omdat we met meerdere instructeurs de les geven laten we verschillende opties zien, daardoor kan iedereen op zijn/haar eigen niveau mee doen. Ook is de workout lekker afwisselend, omdat we veel verschillende lessen gaan ervaren. Hoe meer deelnemers, hoe beter de sfeer en hoe leuker de workout is!

Hoe lang duurt zo’n speciale workout?

Gemiddeld duurt deze workout 1.5 uur. Natuurlijk kan je ook wat later instromen of wat eerder stoppen. En omdat we veel wisselen van les en instructeurs zit er meer pauze in dan normaal. Na afloop kun je nog gezellig napraten in de loungeruimte met de instructeurs en andere deelnemers. Wij zorgen voor een drankje en wat lekkers.

Als ik nog nooit een les heb meegedaan kan ik dan toch meedoen?

Jazeker! Dit is juist het ideale moment om te starten met het volgen van groepslessen. Tijdens deze workout ervaar je wat elke les inhoud, en kom je te weten welke les jou goed ligt. Omdat we met meerdere instructeurs zijn kunnen we verschillende opties laten zien. Daardoor kan je op je eigen niveau trainen. En alle tracks zijn voor iedereen nieuw. Dus samen hebben we de eerste indruk van de nieuwste releases! Dat is echt super leuk, elke keer weer.

Ik doe liever niet alle programma’s mee, kan dat ook?

Uiteraard mag je bepaalde programma’s overslaan. Of na 1 track stoppen wanneer het niet jouw programma blijkt te zijn. Het allerbelangrijkste is dat jij een leuke en intensieve workout gehad hebt, en dat bereik je het beste door het volgen van jouw favoriete programma’s.

De volgende herlancering is op dinsdag 2 april om 19.15 uur. Je bent van harte welkom om mee te komen doen. Graag even vooraf aanmelden bij de receptie.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico