Online

Platform Lees meer

Stil zitten is geen optie

Tijd voor actie: Stilzitten is geen optie! #sportscholenopen

De keus van de overheid om tijdens deze lockdown de sportcentra gesloten te houden heeft veel gevolgen. Dat terwijl de fitnessbranche in de zomer heeft laten zien dat veilig sporten verantwoord kan. Onderzoek onder 218 sportcentra aangesloten bij NL Actief laat zien dat geen enkele locatie een brandhaard of besmettingsbron voor het Corona-virus is geweest.

Drie miljoen mensen die normaal aan fitness doen gaan door de lockdown steeds minder bewegen. Zowel lichamelijke als geestelijke klachten ontstaan of nemen daardoor in hard tempo toe. De sportcentra aangesloten bij de VES (Vereniging Exclusieve Sportcentra) vinden dat dit niet langer kan. Zij nemen het op voor hun sporters en komen met een landelijke actie.

Op zaterdag 27 februari kun je tussen 09.00 en 15.00 uur meedoen aan de actie “Stilzitten is geen optie”. Door het hele land wordt er deze dag bij de deelnemende sportcentra coronaproof buiten getraind met Outdoor Workouts. Doel van deze actie is het bewustzijn van het belang van sport en bewegen te vergroten. Juist in deze tijd is bewegen ontzettend belangrijk.

In Kaatsheuvel kun je meedoen bij Family Fit Healthcenter. Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen. Meedoen is heel eenvoudig. Je reserveert een tijdsblok bij Family Fit Healthcenter via 0416-540000 en komt op de afgesproken tijd in je sportkleding naar het sportcentrum. De training vind buiten plaats en alle richtlijnen van het RIVM worden gevolgd. Zo train je in 2-tallen op ruime afstand van elkaar. Veiligheid staat voor iedereen voorop. Er is de keuze uit verschillende apparaten. Zo kun je roeien, fietsen, lopen of meedoen met krachttraining. De gehele dag wordt er gewerkt met tijdsblokken en is publiek helaas niet toegestaan (i.v.m. mogelijke samenscholing). Zo kunnen alle corona-maatregelen worden gevolgd.

Family Fit Healthcenter roept leden en niet-leden op met de actie mee te doen. Laat jij ook zien dat bewegen JUIST NU ontzettend belangrijk is? Neem contact op met de receptie van Family Fit Healthcenter via 0416-540000. Er wordt dan een plaats voor jou gereserveerd en je ontvangt alle verdere informatie.  

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico