START NU

6 WEKEN TRY OUT Lees meer

Corona Virus

27-05-2020

Update

Yes, goed nieuws!

Tijdens de Persconferentie van 27 mei 2020 is bekend geworden dat de sportcentra in plaats van 1 september toch al op 1 juli hun deuren mogen openen. Dat is goed nieuws! Vanaf 1 juli staan wij ook binnen weer voor je klaar. Tot die tijd sporten we met veel enthousiasme en vol energie buiten. Er is een spetterend programma met verschillende workouts. Via je persoonlijke reserveringslink kun je de workout van jouw keuze reserveren. Deze hebben alle leden in de nieuwsbrief per email ontvangen. Zien we je snel?

Outdoor Workouts

Wat niet binnen mag, kan wel buiten. Kom je gezellig meedoen? De coaches hebben een programma in elkaar gezet met verschillende outdoor workouts. Veel sporters hebben wij al weer bij de club mogen verwelkomen.

Het alternatieve Milon Circuit van 45 minuten is nu al razend populair. Met de fitnessapparaten van de Easyline, de roeiers en de fietsen wordt er volop gewerkt aan kracht en conditie.

Train je liever individueel? Dan is de Workout Individueel Fitness, kracht en BBB iets voor jou.

Ook alle groepslessen worden buiten gegeven. Van Spinning tot Body Pump. Bekijk hier het volledige rooster met workouts>>

Vooraf aanmelden met je persoonlijke reserveringslink. Deze hebben alle leden per email met de nieuwsbrief ontvangen. De workouts worden gegeven met toestemming van de gemeente en alle richtlijnen van het RIVM worden hierbij gevolgd.

Inloggen Online Leden Platform

Klik hier om in te loggen>>

Alle leden hebben per email een inlogcode ontvangen.

Het platform blijven wij continue doorontwikkelen. Blijf dus regelmatig kijken voor de nieuwste workouts!

Online workouts voor thuis  

Onze Coaches ontwikkelen verschillende Online programma’s voor thuis die je kunt uitvoeren op het moment dat het jou uit komt. Zo is er een BBB challenge, een vervangend Milon Home programma voor Cirkel 1 en 2, vervangende Kinesisprogramma’s en meer. Houd je mailbox en onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Online Live lessen  

Sinds we buiten mogen sporten worden vrijwel alle lessen live buiten bij het sportcentrum gegeven.

De lessen die nog via livestream Online worden gegeven kun je onderstaand vinden. Na aanmelding ontvang je van ons een link met alle informatie.

Iedere zaterdag maken we het nieuwe rooster voor de komende week bekend.

Ja, ik wil deelnemen aan onderstaande Online Live Groepslessen
Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico