fbpx

Start NU

Try out actie Lees meer

✓ Een slanker figuur

Milonnen is het nieuwe fitnessen. Milonnen betekent: slim trainen op volautomatische toestellen onder begeleiding van een trainer die je kent en je helpt het maximale uit je training te halen. Milonnen is sneller, gemakkelijker en effectiever dan traditionele fitnesstraining.

Milon voor een slanker figuur

Heb jij de weegschaal inmiddels opgeborgen? Durf je er niet meer op te staan? Weet je door al die verschillende diëten ook niet meer wat je moet doen en laten? Doe er dan snel iets aan en start nu met je training op de Milon Cirkel. Op de Milon Cirkel train je de grote spiergroepen in je lichaam en werk je aan een sterker lijf. Omdat je stofwisseling met name op je spieren draait, helpen extra spieren direct je verbranding te stimuleren. En meer verbranding betekent dat er minder van je voeding blijft plakken op de plekken waar je dat absoluut niet wil. Succesvol afslanken werkt alleen als je zorgt dat je lichaam voldoende spiermassa heeft om je te beschermen tegen het jojo-effect. Dus stop met diëten, maar ga gezond eten in combinatie met een slimme work-out op de Milon Cirkel. Ditmaal ga je het zeker volhouden, want je lichaam helpt mee.

Start direct met een Gratis Proeftraining Milon

Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak.

Gratis Proefweek

* velden zijn verplicht

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, Core, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico