Onze zes zekerheden

Family Fit Healthcenter is er trots op lid te zijn van de Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES). Een overkoepelende organisatie waarbij de beste 100 zelfstandige sport- en fitnesscentra van Nederland zijn aangesloten. Als lid van een VES-Sportcentrum sta jij centraal.

Persoonlijke aandacht, service en resultaatgerichte begeleiding
In elk sportcentrum zit een ziel, omdat wij voor 100% geloven in datgene waarmee we bezig zijn. Ons doel is om het jou als klant naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen worden waargemaakt. Bij ons staan deskundige en enthousiaste instructeurs voor je klaar, die persoonlijke aandacht en service geven. Zij zorgen ervoor dat jij ook resultaten bereikt.

Trends en nieuwe ontwikkelingen
VES Sportcentra lopen voorop als het gaat om het oppakken van nieuwe trends en ontwikkelingen. Je profiteert voortdurend van een verrassend en leuk aanbod.

Onze zes Zekerheden

1. Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel jij!

2. Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn. Zo kunnen wij jouw verwachtingen waarmaken.

3. Wij geven je positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor je klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt in onze club.

4. Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces wordt je begeleid door instructeurs met de juiste kennis.

5. Wij bieden je een plezierige, veilige en schone omgeving

Je gezondheid en welbevinden staan centraal! De veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

6. Je bent welkom bij alle 100 exclusieve sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je niet in de buurt van je eigen sportcentrum bent omdat je bijvoorbeeld een weekendje weg bent. Als lid heb je toegang tot alle 100 aangesloten sportcentra.

Kom kennismaken en start met een Gratis Proefweek Fitness

Meld je vandaag nog aan voor een gratis én vrijblijvende week sporten. Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak.

Gratis Proefweek

* velden zijn verplicht

Milon Cirkel

Uniek in de regio 2 verschillende Milon Cirkels voor nog meer trainingsplezier!

Groepslessen

Fan van groepslessen?
Fan van Family Fit Healthcenter!

Gratis Proefles

Kom kennismaken en sfeer proeven!
Start met een Gratis Proefles.