fbpx

Start NU

Try out actie Lees meer

Onze zes zekerheden

Family Fit Healthcenter is er trots op lid te zijn van de Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES). Een overkoepelende organisatie waarbij de beste 100 zelfstandige sport- en fitnesscentra van Nederland zijn aangesloten. Als lid van een VES-Sportcentrum sta jij centraal.

Persoonlijke aandacht, service en resultaatgerichte begeleiding
In elk sportcentrum zit een ziel, omdat wij voor 100% geloven in datgene waarmee we bezig zijn. Ons doel is om het jou als klant naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen worden waargemaakt. Bij ons staan deskundige en enthousiaste instructeurs voor je klaar, die persoonlijke aandacht en service geven. Zij zorgen ervoor dat jij ook resultaten bereikt.

Trends en nieuwe ontwikkelingen
VES Sportcentra lopen voorop als het gaat om het oppakken van nieuwe trends en ontwikkelingen. Je profiteert voortdurend van een verrassend en leuk aanbod.

Onze zes Zekerheden

1. Wij ontvangen je met een glimlach

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat wij je altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien je namelijk heel graag en dat voel jij!

2. Wij kennen je als persoon

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn. Zo kunnen wij jouw verwachtingen waarmaken.

3. Wij geven je positieve energie

Elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor je klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt in onze club.

4. Wij stimuleren je om jouw doel te behalen

Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. In het gehele proces wordt je begeleid door instructeurs met de juiste kennis.

5. Wij bieden je een plezierige, veilige en schone omgeving

Je gezondheid en welbevinden staan centraal! De veiligheid en hygiëne worden met regelmaat gecontroleerd aan de hand van strenge kwaliteitseisen.

6. Je bent welkom bij alle 100 exclusieve sportcentra

Wij vinden het belangrijk dat je kunt blijven sporten. Ook als je niet in de buurt van je eigen sportcentrum bent omdat je bijvoorbeeld een weekendje weg bent. Als lid heb je toegang tot alle 100 aangesloten sportcentra.

Kom kennismaken en start met een Gratis Proefweek Fitness

Meld je vandaag nog aan voor een gratis én vrijblijvende week sporten. Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak.

Gratis Proefweek

* velden zijn verplicht

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, Core, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico