fbpx

Start NU

Try out actie Lees meer

Milon Cirkel

35 minuten trainen per keer en toch méér resultaat bereiken met de Milon Cirkel

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf. Start met Slim Fitness: gegarandeerd resultaat!

Behaal meer resultaat met Milon Fitness

    • 35 minuten trainen per keer en toch méér resultaat bereiken met de Milon Cirkel
    • Voor mensen die weinig tijd hebben en toch optimaal resultaat willen
    • Zeer afwisselend, na 1 minuut ga je naar de volgende oefening
    • Nooit meer handmatig instellen: de toestellen stellen zich automatisch in naar jouw lichaam
    • Trainen met de Milon Cirkel is goed voor het verbeteren van je conditie, gewichtsverlies, figuurtraining en spierversteviging.

Meld je vandaag nog aan voor een gratis én vrijblijvende week sporten op de Milon Cirkel. Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak.

Gratis Proefweek

* velden zijn verplicht

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, Core, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico