Stage fitness

Zoek jij een stageplaats in de fitnessbranche? Ben je sociaal, actief, leergierig, altijd op tijd aanwezig, enthousiast, vol energie, zelf sportief en heb je oog voor een schone en veilige sportomgeving?

Dan komen wij graag met jou in contact!

Met een stage bij Family Fit Healthcenter in Kaatsheuvel krijg jij alle kans om te leren en ontdekken wat werken in een sportcentrum is. Je draait mee op de werkvloer en onder begeleiding van jouw praktijkopleider gaan we actief aan de slag met jouw stagedoelen en opdrachten.
Family Fit Healthcenter is een modern sportcentrum in Kaatsheuvel. Je krijgt de kans om op verschillende afdelingen mee te lopen. Denk hierbij o.a. aan het begeleiden van sporters in de traditionele Fitness en exclusieve Milon Cirkels, Groepslessen en de Outdoor Bootcamp lessen. Afhankelijk van jouw opleiding en leerdoelen stellen we een stage-rooster samen wat bij jou past.

Bij Family Fit Healthcenter loop je stage in een enthousiast en energiek team. Na een succesvolle stage heb je kans op een leuke bijbaan tijdens je studie of indien mogelijk een baan na je afstuderen.

Interesse? Dan ontvangen wij graag jouw CV, motivatiebrief en een omschrijving van je opdrachten via info@familyfit-healthcenter.nl Onze stagebegeleider bekijkt de mogelijkheden en neemt z.s.m. contact met je op.

Milon Cirkel

Uniek in de regio 2 verschillende Milon Cirkels voor nog meer trainingsplezier!

Groepslessen

Fan van groepslessen?
Fan van Family Fit Healthcenter!

Gratis Proefles

Kom kennismaken en sfeer proeven!
Start met een Gratis Proefles.