Traditioneel fitness

Ook voor fitness in Kaatsheuvel ben je bij Family Fit Healthcenter op het juiste adres. Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling, welke beschikt over geavanceerde Technogym fitnesstoestellen. De Fitness Coaches zorgen ervoor dat ook jij je doelstellingen gaat behalen.

Fitnessbegeleiding op maat: jouw fitnessdoel staat centraal

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn. Zo kunnen wij jouw verwachtingen waarmaken. Samen worden je wensen en trainingsdoelen besproken. De instructeur zal vervolgens een trainingsschema samenstellen en je de eerste keer begeleiden in het uitvoeren van de oefeningen.

Ook na de eerste fitnesstraining blijven wij je coachen

Wij vinden het belangrijk om regelmatig een korte evaluatie-afspraak in te plannen en je trainingsschema indien nodig bij te stellen. Zo blijf je optimaal trainen en houden we je training afwisselend en leuk. Heb je eerder korte vragen, of loop je ergens tegen aan? Geen probleem, onze coaches staan altijd voor je klaar!

Met individueel trainen in de Fitness ben je niet gebonden aan vaste tijden. Je kunt tijdens de openingstijden komen sporten wanneer het jou uit komt. Ideaal wanneer je een studie volgt of een baan hebt met onregelmatige werktijden.

Fitness Kaatsheuvel

Kom bij Family Fit Healthcenter in Kaatsheuvel werken aan jouw doelstelling.

Conditie verbeteren

Afvallen

Spieropbouw

Verminderen rugklachten

En meer

Family Fit Healthcenter is dé sportschool voor Kaatsheuvel en omgeving. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

Combineer je fitnessworkout met een leuke groepsles voor nog meer variatie en trainingsplezier. Jouw coach geeft je graag een persoonlijk advies.

Wil je graag advies op maat? Doe de lidmaatschapstest!

Benieuwd welk lidmaatschap bij jouw fitnessdoelen past? Vul onderstaande 5 vragen in en ontvang binnen 1 werkdag advies op maat. Wij nemen dan contact met jou op voor een persoonlijk advies aan de hand van jouw persoonlijk doel.

Gratis Fittest

* velden zijn verplicht

Begeleiding

Jouw sportdoel staat centraal. De coach maakt een programma op maat.

7 dagen per week

Trainen wanneer het jou uitkomt. Loop binnen tijdens de openingstijden.

Evaluatie-afspraak

Regelmatig evalueer je met de coach jouw resultaten en stellen we je schema bij.