Milon Cirkel Fitness

Milon Cirkel: 35 minuten trainen per keer en toch méér resultaat behalen

Met de Milon Cirkel train je eenvoudig, snel en zeer effectief! Bij Family Fit Healthcenter draait het om jouw doelstellingen en resultaat. Juist daarom investeerden wij als één van de eersten in Nederland in de Milon Cirkel. De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie.

5 redenen om te starten met de Milon Cirkel

30% Meer resultaat dan een reguliere fitnesstraining

Slechts 2x per week, 35 minuten trainen

Maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel

Professionele begeleiding door onze Milon Coaches

Toestel volledig automatisch aangepast op jouw lichaam

Wat is de Milon Cirkel?

Een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Fitness was nog nooit eerder zo makkelijk. Je Milon Coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je gegevens worden opgeslagen op jouw persoonlijke chipkaart. Hiermee kun je dus niets meer fout doen en train je 100% veilig: de zitpositie is correct, het gewicht juist ingesteld en je kunt geen verkeerde beweging meer maken. Altijd onder deskundige begeleiding van jouw Milon Coach.

Altijd persoonlijke begeleiding

Wanneer je traint met de Milon Cirkel heb je geen tijd om je te vervelen! Je wisselt steeds 1 minuut trainen op een krachttoestel af met 4 minuten trainen op een cardiotoestel. In slechts 35 minuten gebruik je alle fitnesstoestellen en heb jij jouw workout voltooid! Er is altijd een Milon Coach aanwezig om je optimaal te begeleiden.

2 Cirkels voor nog meer resultaat

Uniek in de regio is de 2e Milon Cirkel van Family Fit Healthcenter. Iedere 3 maanden wissel je af tussen Cirkel 1 en Cirkel 2 en train je op andere toestellen. Dit houdt je training leuk en afwisselend en zorgt ervoor dat je de verschillende spiergroepen blijft prikkelen. Met je lidmaatschap kun je ook gebruik maken van de reguliere fitnessafdeling en meedoen met de leukste groepslessen.

Start met een gratis proefweek

Wil je deze moderne manier van trainen zelf ervaren? Reserveer dan nu een gratis proefweek en ontdek of deze vorm van fitnessen bij jou past. Laat je gegevens achter op onderstaand formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gratis Proefweek

* velden zijn verplicht

Vorige slide
Volgende slide

Snel resultaat

Uniek in de regio, twee Milon Cirkels voor nog meer variatie en resultaat.

35 minuten trainen

Een snelle effectieve workout met conditie en krachttraining

Op je eigen niveau

Met de Milon chipkaart stellen de toestellen automatisch in en train je op je eigen niveau.