Milon Premium Club

Family Fit Healthcenter is aangesloten bij Milon Premium Clubs. Kwaliteitsfitnesscentra in de Benelux die niet alleen beloven, maar ook waarmaken. Centra waar de trainer je kent en er voor je is, waar je jezelf kan zijn, waar je kan trainen zoals jij dat wil: sneller, gemakkelijker en effectiever.

De Milon Premium Clubs werken allemaal met de volgende servicegaranties:

1. Je traint op de unieke Milon Cirkel

Spierversterking en conditieverbetering in slechts 35 minuten op volautomatische toestellen die iedere stap registreren en je dus perfect sturen naar een optimaal resultaat. Snel, veilig en effectief!

2. Je ervaart Personal Training van onze coaches

Ondanks dat je op de meest veilige en efficiënte toestellen traint, is jouw coach er om je te assisteren, corrigeren en motiveren. Onze coaches bieden Personal Training voor iedereen. Zij zorgen ervoor dat je lekker traint en met een tevreden glimlach en een voldaan gevoel weer naar buiten stapt.

3. Je traint je eigen individuele maatwerk-programma

Wij passen de training altijd aan jouw persoonlijke mogelijkheden aan. We zorgen ervoor dat je met een trainingsprogramma vol variatie en uitdagingen je doelen bereikt.

4. Je hebt recht op tevredenheidsgarantie en flexibiliteit

Heb jij na verloop van tijd je doelen bij ons bereikt en ben je aan iets nieuws toe? Wij zullen met je meedenken en je niet eindeloos binden aan een wurgcontract. In de eerste 3 maanden is er een tevredenheidsgarantie en na de eerst gekozen looptijd is het Milon-lidmaatschap maandelijks opzegbaar.

5. Je voelt je thuis

Je traint bij ons in een plezierige sfeer met gelijkgestemden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je je thuis voelt in onze club.

6. Je kan een sportmaatje meenemen

Je mag altijd familie, vrienden, kennissen en collega’s uitnodigen om gratis en vrijblijvend kennis te maken met jouw club, zolang het maar leuke mensen zijn.

7. Je traint in een schone en frisse omgeving

Wij zorgen dat je op schone toestellen in een nette en veilige club traint waarin een gezellige sfeer hangt waarin je je beslist thuis zult voelen.

Echt iets voor jou!

In een Milon Premium Club voel je je direct thuis. Je kan er namelijk jezelf zijn en trainen op jouw niveau of je nou al ervaring hebt of al jaren twijfelt of fitness wel iets voor je is. Milonnen is ‘fitness nieuw stijl’. Sneller, veiliger en effectiever. Ideaal ook als je niet zo van sport houdt of weinig tijd hebt. Kom het eens vrijblijvend uitproberen.

Zelf de Milon Cirkel ervaren? Neem contact met ons op:

Gratis Proefweek

* velden zijn verplicht

Vorige slide
Volgende slide

Snel resultaat

Uniek in de regio, twee Milon Cirkels voor nog meer variatie en resultaat.

35 minuten trainen

Een snelle effectieve workout met conditie en krachttraining

Op je eigen niveau

Met de Milon chipkaart stellen de toestellen automatisch in en train je op je eigen niveau.