Leden vertellen

Annemiek Doomen vertelt

“Supertof dat we vanaf 1 juli weer binnen mogen sporten, de buitenactiviteiten waren als alternatief super, maar bij een sportschool ben je gewend dat de activiteiten binnen zijn. Dankzij alle inspanningen hebben jullie ervoor gezorgd het ons als sporters zo aangenaam mogelijk te maken, en het belangrijkste, ons in een veilige omgeving te ontvangen. Complimenten voor jullie en tegen iedereen die nog wat afwachtend is kom zelf ervaren dat het binnen veilig is, we moeten er tenslotte voor zorgen dat we fit en energiek zijn en blijven”.

M. J. (naam bekend bij Family Fit Healthcenter) vertelt

“Graag feliciteer ik het Team van (mijn) Family Fit van harte met dit mooie 25 jarig jubileum.
Mijn Family Fit, ja zo voelt het. Sinds 2000 ben ik met enige regelmaat te vinden in deze sportschool. Ik zeg bewust “ben ik te vinden”, i.p.v. sport ik, omdat hiervan in het begin niet écht sprake was.
Toen ik hier voor het eerst binnenkwam was dit in een rolstoel en ben ik begonnen met gewichtjes, om mijn bovenlichaam in goede conditie te houden Totdat de Power Plate in 2008 zijn intrede deed. Heeyz misschien was dit apparaat de sleutel naar activering van mijn beenspieren….. Zittend, met alleen mijn voeten (die werden vastgehouden door een instructeur) op de trilplaat, had ik de hoop dat mijn spieren getriggerd zouden worden.
En inderdaad. Stilletjes aan, ging het door de jaren heen steeds beter en sport ik nu (op eigen niveau) ook op de Milon Cirkel en aan de Kinesiswand, zodat ik dus niet alleen aan kracht maar ook aan conditie en balans werk.
Door het creatieve meedenken van de eigenaren en instructeurs van Family Fit Healthcenter met daarnaast jaren van therapie waarvan de laatste 3 jaar weer een revalidatietraject loop ik nu anno 2022 weer zonder hulpmiddelen. Het is nog wat wankel, maar o zo blij en dankbaar voor wat o.a. Family Fit hierin voor mij betekent heeft. Het was een lange confronterende weg. Maar o zo de moeite waard. De volgende stip op de horizon is, deelname aan één van de vele groepslessen. Doelen blijven stellen heeft mij verder geholpen en gemotiveerd om te blijven gaan.
Ik ben blij dat Family Fit Healthcenter deze zware tijden van Corona heeft overleefd en hoop dan ook van ganser harte dat er nóg meer mensen de weg weten te vinden naar deze fijne sportschool. Misschien wat duurder dan de gemiddelde sportschool maar je krijgt er ook wat voor terug.
Fitness wordt gezien als een individuele sport, maar ik vind het juist fijn dat als ik op vaste momenten ga, ik ook dezelfde mensen tegenkom, waardoor er toch een soort team-gevoel ontstaat…family-gevoel. Dat laatste is misschien een beetje overdreven maar ik denk wel dat de naam “Family Fit” dit thuisgevoel zeker over wil brengen. Het zorgt er ook voor dat het leuk blijft om naar toe te gaan. Het motiveert. Daarom opende ik dit schrijven dan ook met “mijn Family Fit”…… ”

Angelique Snoeren vertelt

“Mijn man traint al een aantal jaren op de Milon Cirkel. Hij voelt zich er veel fitter bij. Hij zei: “Ook iets voor jou”. Ik had het echter nog te druk met mijn studie. Afgelopen januari had ik meer vrije tijd en ben ik ook begonnen. En ik moet zeggen…. geweldig, ik ben om! 2x Per week al je spieren trainen en een stukje cardio. Denk ook nog aan de persoonlijke begeleiding, tussenevaluaties en alles perfect op mij ingesteld! Ik voel me er fitter door en heb volop energie. Ook ik heb wel eens geen zin om te gaan, maar ik ga toch en voel me daarna weer heerlijk! Bedenk ook nog dat Rust Roest, dus het is gewoon goed voor je!”

Marijke klein Gunnewiek vertelt

“Sinds half augustus 2017 doe ik aan Milon. Sindsdien heb ik meer energie, een betere conditie, krijg ik mijn ringen weer af, worden mijn T-shirts langer, is mijn stofwisseling verbeterd, heb ik meer spierkracht en het belangrijkste: mijn lenigheid neemt toe. Ik kan weer bewegingen maken die ik jaren niet kon. Kortom een goede workout in slechts 35 minuten die lichaam en geest weer prima in balans brengt. Echt een aanrader voor iederéén die om zijn lichaam geeft”.

Annet Hoeijmans-Boon vertelt

Met veel plezier sporten mijn man en ik sinds begin dit jaar, na onze verhuizing naar Kaatsheuvel, samen bij Family Fit Healthcenter. Vooral de Milon Cirkel is erg fijn om te doen. Deze efficiente spiertraining, gepaard gaand met het opbouwen van conditie, is een manier van trainen die ons erg aanspreekt. Toegankelijk, veilig en eenvoudig. De begeleiding van de coach is goed en ‘op maat’. Steeds in kleine stapjes wordt de belasting aangepast, kijkend naar je persoonlijke situatie en je doel. Heerlijk! Zelfs op mijn verjaardag ben ik ’s ochtends eerst de Milon Cirkel gaan doen. Een enthousiast begin van deze dag. Voelen dat je leeft! Aansluitend kon het samen vieren thuis verder gaan met visite, lekkere koffie en een verjaardagstaartje 🙂 Fysieke conditie levert immers een belangrijke bijdrage aan het optimaal genieten van het dagelijkse leven!

Henri Nieuwenhuizen vertelt

“December 2014 ben ik gestart met trainen op de Milon Cirkel. Mijn hoofddoel was afvallen, maar daarnaast zeker ook conditie opbouwen en spierversteviging. Door middel van 2x per week trainen op de Milon Cirkel, 2x per week zwemmen en voedingsadvies ben ik reeds 46 kg afgevallen. Het grote voordeel van de Milon Cirkel is dat je op alle openingstijden terecht kunt en dat echt alles aan bod komt wat nodig is. Daarnaast vind ik de persoonlijke begeleiding van de Milon Coach erg fijn. Als je vragen hebt kun je die altijd stellen. Regelmatig zijn er tussentijdse evaluaties waardoor ik steeds opnieuw gemotiveerd wordt”.

Sjan Beerens vertelt

“Eind januari 2014 werd ik lid van Family Fit Healthcenter. Ik wilde graag mijn conditie verbeteren en gewicht verliezen. September 2014 begon ik met de 8-weekse Myline Cursus. Tijdens de cursus viel ik 8 kg af. Nu 9 maanden later ben ik 23 kilo verloren en is mijn conditie enorm verbeterd. Ik voel me gezonder en fitter. Myline is geen dieet, maar een structurele verandering van het eetpatroon. Daarom geen jojo-effect maar blijvend resultaat. Met Myline mag je alles eten waardoor het goed is vol te houden. Belangrijk hierbij is natuurlijk wel dat je eigen motivatie aanwezig is, je moet de wil hebben te veranderen. Samen met een leuke groep cursisten en een leuke coach lukt dit uitstekend! Trainen op de Milon Cirkel is ideaal in combinatie met een (drukke) baan. 2x per week 35 minuten trainen is goed vol te houden. In de Milon Cirkel krijg je goede begeleiding, de medewerkers van Family Fit Healthcenter zijn enthousiast en betrokken.”

Karin Keetels vertelt

“Ooit begonnen (ruim 30 jaar geleden) bij Boskov Fitnesscentrum, nu nog steeds met veel plezier aan het sporten bij Family Fit Healthcenter. Mijn wekelijkse lessen Les Mills Barre en Body Balance mis ik niet graag, omdat het fijn is om je fit te blijven voelen. Mede door de lieve, leuke en kundige instructrices kom ik er graag. En niet alleen ik zelf, ook voor onze dochters is hier de basis gelegd voor hun sport. Al op kleuterleeftijd zijn ze hier begonnen met dansen in allerlei disciplines. De jaarlijkse voorstellingen waren super goed en professioneel voorbereid en uitgevoerd. Family Fit doet haar naam dus eer aan. Er is altijd voor ieder wat wils, je voelt je welkom en het is er gezellig.”

Maurice en Annemiek van Overbeek vertellen

“Wij, Maurice en Annemiek van Overbeek, zijn als 70-plussers al vele jaren met veel plezier actief in de sportschool. Bij Family Fit nemen we naast de Milon Cirkel fanatiek deel aan de groepslessen Kinesis en CXWORX. Om deel te nemen telt leeftijd niet. Voor jong en oud zijn de lessen een prettige afwisselende manier om het lijf in conditie te houden en fit te blijven. En ook hier geldt: hoe meer deelnemers aan de les, hoe leuker het is.”

Ria Konings (77) vertelt
“Al 9 jaar doe ik 2x per week mee met Body Balance. Als je fit oud wil worden moet je blijven sporten. Body Balance is een heerlijke les waardoor mijn spieren soepel en sterk blijven.”

Mientje Laros (65) vertelt
“Al jaren sport ik meerdere keren per week. Vooral Body Pump en Body Balance vind ik heerlijk. Lekker de spieren aanpakken in de Body Pump en de spieren lang maken bij de Body Balance. Een perfecte combinatie!”

Anita Huiskes vertelt

“Wil je stretchen, kracht, soepele spieren en een betere conditie? Dan is Body Balance dé geschikte rustgevende workout voor jou. Ik ben Anita en ben ermee gestart in juni. Linda leert mij en motiveert iederéén die aan deze groepsles meedoet hoe je door verschillende houdingen de stress van je afzet. Hierdoor ervaar je innerlijke rust en voel je je helemaal ZEN om energieker te worden. Na de les ben ik kalm en rustiger. De spieren krijgen een goede training.”

Lena van de Wouw vertelt

“Al bijna 20 jaar sport ik bij Family Fit Healthcenter in Kaatsheuvel. Sporten helpt mij om actief en fit te blijven. De leukste lessen voor mij zijn Body Balance en Barre.”

Martine van der Klooster vertelt

“De instructeurs zetten je hier vakkundig in de knoop! Uiteindelijk ga je gesterkt en gestrekt weer naar huis”.

Michaël Verduijn vertelt

“Sinds januari 2018 neem ik deel aan de groepsles Grit Strength. Mijn doelstellingen zijn om af te vallen en een betere conditie op te bouwen. Wat betreft beide doelstellingen heb ik stappen gezet en hoop ik er nog een paar te zetten. Ook het ontwikkelen van een betere houding is voor mij belangrijk, aangezien ik veel zit voor mijn werk. Daarom doe ik deze les in combinatie met CXWORX, wat er op gericht is om een sterker lichaam te maken en/of behouden. Het trainen in een groep, met de aanmoediging van een instructrice, geeft een boost aan motivatie om door te gaan”.

Annelies Sweebroek vertelt

“In 2011 was ik het eerste lid van Family Fit Healthcenter dat de Milon Cirkel mocht uitproberen. Direct al was ik enthousiast en tot op de dag van vandaag train ik met veel plezier op de Milon Cirkel. Niet verwonderlijk als ik zie wat de Milon Cirkel mij heeft gebracht. Mijn gezondheid is 180 graden de goede kant op gegaan. Ik zou iederéén aanraden om het eens een keertje te proberen. In slechts 35 minuten ben je klaar. Er is nu ook een 2e Milon Cirkel in het sportcentrum gekomen, een welkome aanvulling voor mijn programma. Naast mijn gezondheid sport ik ook voor de sociale contacten. De sfeer in het sportcentrum is prettig en de medewerkers staan altijd voor mij klaar”.

Margo Branderhorst vertelt

“Voor de start van de cursus had ik niet gedacht dat het zo goed zou gaan werken. Iedere week behaalde ik resultaat om uiteindelijk 9,4 kg af te vallen in 8 weken tijd. Myline & Milon Cirkel is een perfecte combinatie.

Han Oostenek vertelt

“Sinds juli 2011 train ik naar volle tevredenheid op de Milon Cirkel. Ik heb een betere conditie en mijn spierkracht blijft gemakkelijk op peil. In korte tijd haal ik goede resultaten. Family Fit Healthcenter is een kleinschalig, gezellig sportcentrum!”

Nancy van de Wouw vertelt

“De Myline-cursus in groepsverband heb ik als heel prettig ervaren. Je krijgt veel hulp. Myline is geen dieet. Je leert je levenswijze aan te passen. Iedere week kom je thuis met veel nieuwe tips en handvatten. Ik ben 9 kg afgevallen en mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan.”

Frank van Doremalen vertelt

“De Milon Cirkel kan ik iederéén aanraden. Ik zeg DOEN! De Milon Cirkel is een makkelijke training welke je flexibel kunt inplannen. Je kunt komen sporten wanneer het jou uitkomt en bent in 35 minuten klaar. De apparaten zijn gemakkelijk in te stellen op je eigen niveau.”

Ben je zelf ook enthousiast over Family Fit Healthcenter en vind je het leuk om een recensie te schrijven? Mail dan naar info@familyfit-healthcenter.nl 

Milon Cirkel

Uniek in de regio 2 verschillende Milon Cirkels voor nog meer trainingsplezier!

Groepslessen

Fan van groepslessen?
Fan van Family Fit Healthcenter!

Gratis Proefles

Kom kennismaken en sfeer proeven!
Start met een Gratis Proefles.