fbpx

Start NU

Try out actie Lees meer

Lessen

Fun in de groepslessen van Family Fit Healthcenter

Bij Family Fit Healthcenter is er een ruime keuze aan groepslessen. In de ruime Aerobiczaal worden dagelijks verschillende lessen gegeven. Zo is er o.a. Spinning, Kinesis, Easyline en staan Body Pump, Body Balance, Body Combat, Core, Grit Strength, Barre en SH’BAM van Les Mills op het lesrooster. Onze instructeurs staan garant voor spectaculaire, veilige lessen. Hun motto is fit, fun en ontspanning voor iederéén.

Wist je dat een groepsles ook een ideale aanvulling is op je Milon training?

Wil je meer informatie of starten met een groepsles? Neem contact met ons op!

Gratis Proefweek

* velden zijn verplicht

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, Core, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico