fbpx

Start NU

Try out actie Lees meer

Kinderopvang

Onbezorgd sporten terwijl je zoontje of dochtertje heerlijk het spelen is in onze kinderopvang.

Family Fit Healthcenter is er voor iederéén. Zo ook voor de ouders met kleine kinderen. Met onze Kinderopvang-service kun je onbezorgd sporten. Onder begeleiding bieden wij kinderen een verantwoorde opvang in een kindvriendelijke en kleurrijke omgeving.

De kinderopvang is bedoeld voor kinderen van 0-4 jaar. Voor de allerkleinsten is er een box aanwezig waarin zij veilig en rustig kunnen spelen, rondkijken en eventueel slapen. Indien nodig worden er luiers verwisseld en geven we een flesje of fruithapje.

De kinderopvang is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.45 – 11.00 uur. Reserveer vooraf een plaats bij de receptie.

Kom kennismaken en start met een Gratis Proefweek Fitness

Meld je vandaag nog aan voor een gratis én vrijblijvende week sporten. Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak.

Gratis Proefweek

* velden zijn verplicht

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, Core, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico