START NU

SUMMER TRY OUT Lees meer

Virtuele Training Studio

Nieuw vanaf 1 juli Les Mills Virtuele Training Studio 

Ruim 90 extra workouts voor jou beschikbaar.

Met onze nieuwe Les Mills Virtuele Training studio opent er voor jou een nieuwe wereld met extra sportmogelijkheden. Gratis inbegrepen bij jouw lidmaatschap.

Naast de live lessen van je vertrouwde instructeur heb je nu de keuze om deel te nemen aan virtuele lessen. De fitnessbeleving in bioscoopkwaliteit. Tijdens alle openingstijden worden er virtuele lessen gegeven. Er is een gevarieerd rooster samengesteld wat er voor zorgt dat er altijd een les is die bij jou past. Ook in de daluren kun je zo deelnemen aan je favoriete Les Mills groepsles. Een keer in de middag een fietsworkout volgen of lekker een half uurtje Body Pumpen het kan nu allemaal. Er zijn workouts voor beginners en voor gevorderden.

Kies jouw programma:

Bij de introductie van Les Mills Virtual hebben we er voor gekozen om een zo breed mogelijk programma aan te bieden. De lessen variëren van 30-50 minuten. Zo is er altijd een les die bij jou past. De lessen zijn ook ideaal te combineren met je training in de Fitness/ Milon Cirkel of met een live groepsles.

CXWORX 
De ultieme core workout voor buik-, bil- en rugspieren.

BODY PUMP
Een snelle manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen.

BODY COMBAT
Een op oosterse vechtsporten gebaseerde workout.

BODY BALANCE
Een unieke body & mind training met de beste bewegingen uit yoga, pilates en tai chi.

SH’BAM
Eenvoudige maar geweldig leuke dance moves!

RPM
Een fietsworkout waarbij je zelf de intensiteit van jouw training kiest.

SPRINT
Een high-intensity interval fietsworkout.

GRIT
Een high-intensity interval training van 30 minuten.

Hoe kan ik reserveren?
Net als je reguliere training gaan ook de virtuele lessen op reservering. Via jouw persoonlijke afspraaklink kun je een workout naar keuze inplannen.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico