Virtuele Training Studio

Nieuw Virtuele Training Studio 

Naast de live lessen van je vertrouwde instructeur kun je nu ook deelnemen aan virtuele lessen. Onze nieuwste fitnessbeleving in bioscoopkwaliteit. Tijdens alle openingstijden worden er virtuele lessen gegeven. Er is een gevarieerd rooster samengesteld wat er voor zorgt dat er altijd een les is die bij jou past. Ook in de daluren kun je zo deelnemen aan je favoriete Les Mills groepsles. Een keer in de middag een fietsworkout volgen of lekker een half uurtje Body Pumpen het kan nu allemaal. Er zijn workouts voor beginners en voor gevorderden.

Met de virtuele groepsfitness lessen kun je altijd trainen wanneer het jou uitkomt. Ruim 90 extra workouts zijn nu beschikbaar.

Met onze nieuwe Les Mills Virtuele Training studio opent er voor jou een nieuwe wereld met extra sportmogelijkheden. Gratis inbegrepen bij jouw lidmaatschap.

Kies jouw programma:

Bij de introductie van Les Mills Virtual hebben we er voor gekozen om een zo breed mogelijk programma aan te bieden. De lessen variëren van 30-50 minuten. Zo is er altijd een les die bij jou past. De lessen zijn ook ideaal te combineren met je training in de Fitness/ Milon Cirkel of met een live groepsles.

CORE 
CORE is een core workout voor buik-, bil- en rugspieren. Veel leden combineren deze 30-minuten groepsles met een trainingsprogramma in de fitness.

BODY PUMP
Met Body Pump raak je snel in vorm, ga je vet verbranden en krijg je een strakker lichaam. Eén van onze populairste groepslessen. Kies uit 30 of 45 minuten.

BODY COMBAT
Een energieke workout van 30 minuten gebaseerd op oosterse vechtsporten. Je traint je coördinatie, behendigheid, snelheid en gaat veel calorieën verbranden.

BODY BALANCE
Ben je op zoek naar een ontspannende workout? Dan is Body Balance zeker iets voor jou. Tijdens de unieke body & mind training van 45 minuten werken we met de beste bewegingen uit yoga, pilates en tai chi.

SH’BAM
Lekker een half uurtje dansen! Je leert eenvoudige maar geweldig leuke dance moves!

RPM
Een fietsworkout waarbij je zelf de intensiteit van jouw training kiest.

GRIT
Een high-intensity interval training van 30 minuten.

BARRE 
Een moderne versie van een klassieke balletles. Je ontwikkelt een goede houding en bouwt corekracht op.

Hoe kan ik reserveren?
Net als je reguliere training gaan ook de virtuele lessen op reservering. Via jouw persoonlijke afspraaklink kun je een workout naar keuze inplannen.

Kijk op het lesrooster voor de actuele lestijden.

Samen actief zijn

Sporten voor alle leeftijden op eigen niveau onder persoonlijke begeleiding.

Keuze genoeg

Voor ieder wat wils, zoals Bootcamp, Spinning en Les Mills groepslessen .

Nu ook Virtueel

Naast de live lessen kun je ook workouts meedoen in onze virtuele training studio.