Peuterdans

Peuterdans in Kaatsheuvel voor kinderen van 2 en 3 jaar

In de lessen peuterdans wordt er op speelse wijze kennis gemaakt met de basis van dans. Tijdens de les werken we aan de motoriek, houding en het ritmegevoel.

Ook de allerkleinsten dansen met veel plezier bij de dansafdeling van Family Fit Healthcenter. Zo kun je bij ons al komen dansen vanaf 2 jaar. Met juf Linda is iedere les een feestje. Samen met de andere kinderen uit de groep wordt er gedanst op de leukste muziek. We doen herkenbare en eenvoudige bewegingen. Hierbij staan plezier en gezellig bewegen met leeftijdsgenootjes centraal. 

De lessen duren 45 minuten. In de schoolvakanties is er geen les. Iedere peuter start altijd met een gratis proefles. Zo kan jouw kind zelf ontdekken of dansen iets voor hem/haar is. 

Lesrooster Peuterdans

Peuterdans is er op dinsdagochtend om 10.15 uur en woensdagochtend 10.30 uur.

Peuterdans

Na de lessen peuterdans kunnen kinderen doorstromen naar kleuterdans (vanaf 4 jaar). Vanaf 6 jaar is er Klassiek Ballet en Streetdance/HipHop en vanaf 9 jaar kun je ook kiezen voor Jazzdance

Kom je ook een keer met ons mee dansen? Je bent van harte welkom! Vraag hieronder een gratis proefles aan. 

Start direct met een Gratis Proefles Peuterdans

Kom eens kijken en/of vrijblijvend meedoen. Vraag een gratis proefles aan. Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak.

Proefles Peuterdans

* velden zijn verplicht

 

Bewegen op muziek

Dansen en bewegen op de nieuwste muziek. Goed voor houding, motoriek en lenigheid.

Alle leeftijden

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter.

Gratis Proefles

Kom kennismaken en sfeer proeven!
Start met een Gratis Proefles.