fbpx

Start NU

Try out actie Lees meer

Peuterdans

Peuterdans voor kinderen van 2 en 3 jaar

In de lessen peuterdans wordt er op speelse wijze kennis gemaakt met de basis van dans. Tijdens de les werken we aan de motoriek, houding en het ritmegevoel.

Ook de allerkleinsten dansen met veel plezier bij de dansafdeling van Family Fit Healthcenter. Zo kun je bij ons al komen dansen vanaf 2 jaar. Met juf Linda is iedere les een feestje. Samen met de andere kinderen uit de groep wordt er gedanst op de leukste muziek. We doen herkenbare en eenvoudige bewegingen. Hierbij staan plezier en gezellig bewegen met leeftijdsgenootjes centraal. 

De lessen duren 45 minuten. In de schoolvakanties is er geen les. Iedere peuter start altijd met een gratis proefles. Zo kan jouw kind zelf ontdekken of dansen iets voor hem/haar is. 

 

Lesrooster Peuterdans

Peuterdans is er op dinsdagochtend om 10.15 uur en woensdagochtend 10.30 uur.

Peuterdans

Na de lessen peuterdans kunnen kinderen doorstromen naar kleuterdans (vanaf 4 jaar). Vanaf 5 jaar is er Klassiek Ballet, vanaf 6 jaar Streetdance/HipHop en vanaf 9 jaar kun je ook kiezen voor Jazzdance

Kom je ook een keer met ons mee dansen? Je bent van harte welkom! Vraag hieronder een gratis proefles aan. 

Start direct met een Gratis Proefles Peuterdans

Kom eens kijken en/of vrijblijvend meedoen. Vraag een gratis proefles aan. Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak.

Proefles Peuterdans

* velden zijn verplicht

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, Core, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico