✓ Fitte senioren

Verbeter je immuunsysteem met 2x per 10 dagen Milon Fitness

Fitness voor senioren: je bent op zoek naar een manier om fit te worden en/of te blijven. Dan is fitness op de Milon Cirkel iets voor jou. Een zeer effectieve training die jou gaat helpen bij het afslanken, verbeteren van je conditie, verminderen van rugklachten en het opbouwen van meer spieren. Wist je dat regelmatig bewegen een positief effect heeft op het verhogen van jouw immuunsysteem?

Fitness senioren: Kom trainen op de Milon Cirkel in Kaatsheuvel

Bij Family Fit Healthcenter helpen we je graag met jouw fitnessdoel.

Merk je ook dat ouderdom met gebreken komt? Gaat het allemaal niet meer zo gemakkelijk als vroeger? Met het verstrijken van de jaren neemt je spiermassa af. Met wel 3% per jaar gaat je spierkracht achteruit. Dat betekent niet alleen dat je stofwisseling vertraagt en er stiekem wat kilo’s bij komen, maar ook dat je bewegingsapparaat minder goed werkt. Heupen hebben het zwaarder als de beenspieren minder sterk zijn. Wandelen wordt moeilijker als de beenspieren niet sterk genoeg meer zijn en je conditie achteruit gaat. Zorg dat je fit en vitaal blijft tot op hoge leeftijd door je spiermassa op niveau te houden. Er is niks verloren als je een tijdje niet gesport hebt. Juist op de Milon Cirkel kan je stap voor stap zowel je conditie als je spierkracht verbeteren. Samen met de Milon Coach ga je op een veilige manier aan de slag en werken aan een fitter en gezonder leven.

Veilig sporten NL Actief

Bij Family Fit Healthcenter sport je veilig! Wij volgen alle richtlijnen van het RIVM en werken volgens het protocol Verantwoord Sporten van NL Actief. Een veilig gevoel voor jou en onze medewerkers staat voor ons altijd voorop!

Start direct met een Gratis Proeftraining Milon

Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak. Zo kun jij zelf kennismaken met Family Fit Healthcenter en ontdekken of de Milon Cirkel iets voor jou is. Liever nog niet gelijk sporten maar eerst een keer kijken? Ook dat kan, je bent van harte welkom!

Gratis Proefweek

* velden zijn verplicht

Vorige slide
Volgende slide

Snel resultaat

Uniek in de regio, twee Milon Cirkels voor nog meer variatie en resultaat.

35 minuten trainen

Een snelle effectieve workout met conditie en krachttraining

Op je eigen niveau

Met de Milon chipkaart stellen de toestellen automatisch in en train je op je eigen niveau.