fbpx

Start NU

Try out actie Lees meer

✓ Fitte senioren

Verbeter je immuunsysteem met 2x per 10 dagen Milon Fitness

Fitness voor senioren: je bent op zoek naar een manier om fit te worden en/of te blijven. Dan is fitness op de Milon Cirkel iets voor jou. Een zeer effectieve training die jou gaat helpen bij het afslanken, verbeteren van je conditie, verminderen van rugklachten en het opbouwen van meer spieren. Wist je dat regelmatig bewegen een positief effect heeft op het verhogen van jouw immuunsysteem?

Fitness senioren: Kom trainen op de Milon Cirkel in Kaatsheuvel

Bij Family Fit Healthcenter helpen we je graag met jouw fitnessdoel.

Merk je ook dat ouderdom met gebreken komt? Gaat het allemaal niet meer zo gemakkelijk als vroeger? Met het verstrijken van de jaren neemt je spiermassa af. Met wel 3% per jaar gaat je spierkracht achteruit. Dat betekent niet alleen dat je stofwisseling vertraagt en er stiekem wat kilo’s bij komen, maar ook dat je bewegingsapparaat minder goed werkt. Heupen hebben het zwaarder als de beenspieren minder sterk zijn. Wandelen wordt moeilijker als de beenspieren niet sterk genoeg meer zijn en je conditie achteruit gaat. Zorg dat je fit en vitaal blijft tot op hoge leeftijd door je spiermassa op niveau te houden. Er is niks verloren als je een tijdje niet gesport hebt. Juist op de Milon Cirkel kan je stap voor stap zowel je conditie als je spierkracht verbeteren. Samen met de Milon Coach ga je op een veilige manier aan de slag en werken aan een fitter en gezonder leven.

Veilig sporten NL Actief

Bij Family Fit Healthcenter sport je veilig! Wij volgen alle richtlijnen van het RIVM en werken volgens het protocol Verantwoord Sporten van NL Actief. Een veilig gevoel voor jou en onze medewerkers staat voor ons altijd voorop!

Start direct met een Gratis Proeftraining Milon

Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak. Zo kun jij zelf kennismaken met Family Fit Healthcenter en ontdekken of de Milon Cirkel iets voor jou is. Liever nog niet gelijk sporten maar eerst een keer kijken? Ook dat kan, je bent van harte welkom!

Gratis Proefweek

* velden zijn verplicht

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, Core, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico