START NU

6 WEKEN TRY OUT Lees meer

Streetdance/Hiphop

Streetdance/Hiphop vanaf 6 jaar

Gezellig een uurtje dansen op de nieuwste muziek. Iedere les wordt er gewerkt aan leuke hiphop/streetdance-combinaties. Er is ook aandacht voor houding, motoriek en lenigheid.

De lessen zijn opgesplitst in verschillende leeftijdscategorieën voor kinderen en tieners zodat er altijd gedanst wordt op het juiste niveau:

  • 6, 7 en 8 jaar dinsdag 18.00 uur of donderdag 15.45 uur
  • 9 en 10 jaar donderdag 16.45 uur
  • 11 en 12 jaar donderdag 17.45 uur
  • vanaf 13 jaar vrijdag 17.30 uur
  • vanaf 16 jaar vrijdag 18.30 uur

Start direct met een Gratis Proefles Streetdance/ Hiphop

Kom eens kijken en/of vrijblijvend meedoen. Vraag een gratis proefles aan. Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak.

 

Proefles Streetdance

* velden zijn verplicht

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico