fbpx

Start NU

Try out actie Lees meer

Jazz dance

Jazz dance voor kinderen vanaf 8 jaar

Nieuw bij Family Fit Healthcenter is de dansles Jazz dance vanaf 8 jaar.

We werken aan techniek, ritme, plezier en uitstraling. Jazz is een brede dansstijl. Je leert combinaties op populaire en swingende muziek waarin show elementen en streetdance bewegingen gecombineerd worden. Het samen dansen, maar ook zeker het ontwikkelen van je eigen danskwaliteiten staan centraal.

  • Jazz dance vanaf 8 jaar vrijdag 16.30 uur

De lessen Jazz zijn ideaal te combineren met één van de andere danslessen bij Family Fit Healthcenter zoals Streetdance/Hiphop of Klassiek Ballet. Wist je dat je als jeugdlid 50% korting krijgt op het 2e programma? Zo kun jij extra voordelig lekker vaak komen dansen in onze lessen.

Kom nu kennismaken

Kom eens kijken en/of vrijblijvend meedoen. Vraag een gratis proefles aan. Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak.

Proefles Jazz dance

* velden zijn verplicht

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, Core, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico