fbpx

Start NU

Try out actie Lees meer

Kinesis

Gratis inbegrepen bij alle Fitness en Milon-lidmaatschappen.

Trainen in kleine groepjes onder begeleiding van een Personal Kinesis-Trainer. In de fitnessruimte van het sportcentrum is een Kinesiszone. Kinesis is trainen met kabels die in een designwand zijn verwerkt. Waarmee je iedere denkbare beweging van het lichaam kunt trainen.

Kinesis is geschikt voor:

Kracht

Lenigheid

Balans

Versterkt je lichaam, voorkomt blessures, slechte houding en stijfheid.

Op het lesrooster staan 4 verschillende Kinesislessen van 30 minuten. Hiervoor kun je je aanmelden bij de receptie. Na persoonlijke uitleg is het ook mogelijk de Kinesisoefeningen op te nemen in je individuele trainingsprogramma.

Kinesis BBB

Les met oefeningen specifiek gericht op buik, billen en benen.

Kinesis 1/2

Les met oefeningen gericht op algemene krachtoefeningen en bewegingen ter verbetering van kracht, balans en coördinatie.

Kinesis Rug

Les met oefeningen specifiek gericht op het verstevigen van de rugspieren.


Kom kennismaken en start met een Gratis Proefweek Fitness

Meld je vandaag nog aan voor een gratis én vrijblijvende week sporten. Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak.

Gratis Proefweek

* velden zijn verplicht

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, Core, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico