Dansles kinderen

Ook voor kinderen heeft Family Fit Healthcenter een ruim aanbod

Ook voor de jeugd biedt Family fit Healthcenter in Kaatsheuvel verschillende danslessen aan. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek Ballet, Streetdance en Jazz dance.

Peuterdans en Kleuterdans vanaf 2 jaar

Op speelse wijze wordt er kennis gemaakt met de basis van dans. In de lessen wordt er gewerkt aan de motoriek, houding en het ritmegevoel.

Klassiek Ballet vanaf 6 jaar

In deze les leren we de klassieke basis-techniek en werken we met vaste elementen. Iedere les bestaat uit oefeningen aan de barre, oefeningen in het midden, lenigheid en er wordt gewerkt aan danscombinaties.

Streetdance/Hiphop vanaf 6 jaar

Gezellig een uurtje bewegen op de nieuwste muziek. Iedere les wordt er gewerkt aan leuke streetdancecombinaties. Er is ook aandacht voor houding, motoriek en lenigheid.

Jazzdance vanaf 9 jaar

Bij Jazz dance werken we aan techniek, ritme, plezier en uitstraling. Jazz is een brede dansstijl. Je leert combinaties op populaire en swingende muziek waarin show elementen en streetdance bewegingen gecombineerd worden.

Start direct met een Gratis Proefles

Kom eens kijken en/of vrijblijvend meedoen. Vraag een gratis proefles aan. Vul hieronder je gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een startafspraak.

Proefles jeugd

* velden zijn verplicht

Bewegen op muziek

Dansen en bewegen op de nieuwste muziek. Goed voor houding, motoriek en lenigheid.

Alle leeftijden

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter.

Gratis Proefles

Kom kennismaken en sfeer proeven!
Start met een Gratis Proefles.