fbpx

Start NU

Try out actie Lees meer

Fitness

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling, welke beschikt over geavanceerde Technogym fitnesstoestellen.

Maatwerk begeleiding: jouw sportdoel staat centraal

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn. Zo kunnen wij jouw verwachtingen waarmaken. Samen worden je wensen en trainingsdoelen besproken. De instructeur zal vervolgens een trainingsschema samenstellen en je de eerste keer begeleiden in het uitvoeren van de oefeningen.

Ook na de eerste Fitnesstraining blijven wij je coachen

Wij vinden het belangrijk om regelmatig een korte evaluatie-afspraak in te plannen en je trainingsschema indien nodig bij te stellen. Zo blijf je optimaal trainen en houden we je training afwisselend en leuk. Heb je eerder korte vragen, of loop je ergens tegen aan? Geen probleem, onze coaches staan altijd voor je klaar!

Met trainen in de Fitness ben je niet gebonden aan vaste tijden. Je kunt tijdens de openingstijden komen sporten wanneer het jou uit komt.

Wil je advies op maat? Doe de lidmaatschapstest!

Vul onderstaande 5 vragen in en ontvang binnen 1 werkdag advies op maat. Wij nemen dan contact met jou op voor een persoonlijk advies aan de hand van jouw persoonlijk sportdoel.

Gratis Fittest

* velden zijn verplicht

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, Core, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico