Fitness

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling, welke beschikt over geavanceerde Technogym fitnesstoestellen.

Maatwerk begeleiding: jouw sportdoel staat centraal

Bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie je bent en wat jouw wensen zijn. Zo kunnen wij jouw verwachtingen waarmaken. Samen worden je wensen en trainingsdoelen besproken. De instructeur zal vervolgens een trainingsschema samenstellen en je de eerste keer begeleiden in het uitvoeren van de oefeningen.

Ook na de eerste Fitnesstraining blijven wij je coachen

Wij vinden het belangrijk om regelmatig een korte evaluatie-afspraak in te plannen en je trainingsschema indien nodig bij te stellen. Zo blijf je optimaal trainen en houden we je training afwisselend en leuk. Heb je eerder korte vragen, of loop je ergens tegen aan? Geen probleem, onze coaches staan altijd voor je klaar!

Met trainen in de Fitness ben je niet gebonden aan vaste tijden. Je kunt tijdens de openingstijden komen sporten wanneer het jou uit komt.

Wil je advies op maat? Doe de lidmaatschapstest!

Vul onderstaande 5 vragen in en ontvang binnen 1 werkdag advies op maat. Wij nemen dan contact met jou op voor een persoonlijk advies aan de hand van jouw persoonlijk sportdoel.

Gratis Fittest

* velden zijn verplicht

Begeleiding

Jouw sportdoel staat centraal. De coach maakt een programma op maat.

7 dagen per week

Trainen wanneer het jou uitkomt. Loop binnen tijdens de openingstijden.

Evaluatie-afspraak

Regelmatig evalueer je met de coach jouw resultaten en stellen we je schema bij.