fbpx

Start NU

Try out actie Lees meer

Schoonheidssalon

Op zoek naar een schoonheidssalon in Kaatsheuvel?

Binnen Family Fit Healthcenter is een uitgebreide beautysalon gevestigd: Schoonheidsinstituut Gilda.

Gezichtsbehandeling op maat

Bij de gediplomeerde schoonheidsspecialiste kun je terecht voor een complete gezichtsbehandeling. Ook kleinere behandelingen als het epileren van je wenkbrauwen, verven van je wimpers of het harsen van de bovenlip behoren tot de mogelijkheden.

Ontspanning

Wil je even heerlijk ontspannen? Dan is een hotstone- of anti-stressmassage misschien iets voor jou.

Pedicurebehandeling

Verwen je voeten met een pedicurebehandeling. Tijdens deze complete behandeling worden je voeten uitgebreid bekeken en eventuele problemen verholpen. Zoals eelt, likdoorns en ingroeiende teennagels.

Visagiste

Met de make-up lijn van Decoderm laat onze visagiste jou er op je allermooist uitzien. Tijdens een make-up workshop leer je om de mooiste punten van jezelf naar voren te brengen. De visagiste helpt je stap voor stap op weg.

Praktische informatie

De schoonheidssalon is toegankelijk voor iedereen, je hoeft hiervoor geen lid te zijn van het sportcentrum. Kijk voor meer informatie op www.schoonheidsinstituutgilda.nl.

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, Core, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico