Veilig sporten

Sport bewust, houd je aan de spelregels, zo hebben we samen veel sportplezier! 

Ziek? Blijf dan thuis
Kun je de inmiddels voor iederéén bekende controle-vragen niet met NEE beantwoorden? Blijf dan thuis. Zorg goed voor jezelf, ziek uit en kom pas naar het sportcentrum als je weer beter bent.

Reserveer je workout
Voordat je komt sporten reserveer je online de workout van jouw keuze. Dit kun je vooruit inplannen maar ook kort voor je training online nog regelen. Via de email ontvang je hiervoor een afspraaklink. Steeds na je sportbezoek ontvang je automatisch een nieuwe link. Meer lessen of workouts achter elkaar volgen? Ook dat kan! Je kunt tot maximaal 3 workouts vooruit inplannen. Kom niet eerder en blijf niet langer dan de gereserveerde tijd in het sportcentrum.

Kleedruimtes, douches, sauna: 
Vanaf 5 juni zijn de kleedruimtes, douches en sauna weer geopend. Ook in de kleedruimte blijf je 1,5 meter afstand houden van elkaar. 

De sauna is weer geopend en kun je reserveren bij de receptie. (maximaal 2 personen). 

Houd 1,5 meter afstand
Bij de reserveringen is rekening gehouden met het aantal personen dat tegelijkertijd op veilige afstand van elkaar kan trainen. In de groepsleszaal zijn stickers op de vloer geplakt die aangeven op welke plaats jij met afstand kunt trainen. In de krachtruimte zorg je er voor dat je altijd één apparaat leeg laat tussen jou en de andere sporters. Hiermee is de 1,5 m afstand gegarandeerd. De cardio-toestellen staan allemaal op 1,5 m van elkaar. In de Milon Cirkel werken we tijdelijk met een aangepast startsysteem. Volg hierbij de aanwijzingen van de coaches.

Groepslessen
Vanaf 5 juni zijn de groepslessen binnen weer toegestaan. We willen je vragen de groepsleszaal pas binnen te gaan nadat de deelnemers van de voorgaande les hun spullen hebben opgeruimd en de zaal hebben verlaten. Zo houden we het veilig voor elkaar. 

Hygiëne 
Was thuis voor vertrek je handen en desinfecteer deze bij binnenkomst in het sportcentrum. Bij aanvang van je training ontvang je een sprayflesje en een schoonmaakdoekje. Reinig steeds de materialen na gebruik. We willen je vragen alleen op het doekje te spuiten en niet rechtstreeks op de apparaten i.v.m. de gevoelige chips in de apparatuur. Bij de groepslessen ontvang je een doekje voorzien van schoonmaakmiddel. De instructeur zal zorgen dat de les tijdig is afgelopen zodat er genoeg ruimte is om alles voor te bereiden op de volgende les.

Veilig klimaat
Jouw sportcentrum is voorzien van professionele systemen in luchtbehandeling en airconditioning. Er wordt voldoende geventileerd en steeds automatisch verse lucht naar binnen gebracht. Zo sport jij altijd in een aangenaam en veilig klimaat.

Kinderopvang geopend vanaf vrijdag 21 mei
Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 08.45 uur en 11.00 uur is er Kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar. Reserveer vooraf een plaats bij de receptie. 

Zonnebank 
De zonnebank is weer geopend. Reserveer vooraf bij de receptie. 

Koffiehoek
Het is weer mogelijk om na je training te genieten van een heerlijk gratis kopje koffie/thee in de lounge. Tevens zijn er tegen betaling sportdrankjes verkrijgbaar. Deze kun je zelf uit de koelkast pakken en afrekenen bij de receptie. 

Mondkapjes
Vanaf 26 juni is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. 

Heb je vragen?
Laat het ons weten. We helpen je graag!

Blijf fit, blijf gezond!

Milon Cirkel

Uniek in de regio 2 verschillende Milon Cirkels voor nog meer trainingsplezier!

Groepslessen

Fan van groepslessen?
Fan van Family Fit Healthcenter!

Gratis Proefles

Kom kennismaken en sfeer proeven!
Start met een Gratis Proefles.