START NU

SUMMER TRY OUT Lees meer

Veilig sporten

Vanaf 1 juli zijn wij weer geopend voor iedereen!

Wij bedanken al onze leden voor hun loyaliteit. Dankzij jullie kunnen wij ook nu met ons hele team voor jullie klaar staan. 

Blijf fit, blijf gezond!

Sport bewust, houd je aan de spelregels, zo hebben we samen veel sportplezier! 

Ziek? Blijf dan thuis
Kun je de inmiddels voor iederéén bekende controle-vragen niet met NEE beantwoorden? Blijf dan thuis. Zorg goed voor jezelf, ziek uit en kom pas naar het sportcentrum als je weer beter bent.

Reserveer je workout
Voordat je komt sporten reserveer je online de workout van jouw keuze. Dit kun je vooruit inplannen maar ook kort voor je training online nog regelen. Via de email ontvang je hiervoor een afspraaklink. Steeds na je sportbezoek ontvang je automatisch een nieuwe link. Meer lessen of workouts achter elkaar volgen? Ook dat kan! Je kunt tot maximaal 3 workouts vooruit inplannen. Kom niet eerder en blijf niet langer dan de gereserveerde tijd in het sportcentrum.

Zorg voor een goede voorbereiding
De kleedkamers zijn geopend. I.v.m. de afstandsregeling kunnen er minder sporters tegelijkertijd omkleden. De douches zijn weer geopend (maximaal 1 persoon). Trek zoveel als mogelijk thuis al je sportkleding aan en verblijf niet langer in de kleedkamer dan noodzakelijk. Breng een grote handdoek mee. Zodat je deze over de matjes en de toestellen kunt leggen tijdens je training.

Houd 1,5 meter afstand
Bij de reserveringen is rekening gehouden met het aantal personen dat tegelijkertijd op veilige afstand van elkaar kan trainen. In de groepsleszaal zijn stickers op de vloer geplakt die aangeven op welke plaats jij met afstand kunt trainen. In de fitnessruimte zorg je er voor dat je altijd één apparaat leeg laat tussen jou en de andere sporters. Hiermee is de 1,5 m afstand gegarandeerd. In de Milon Cirkel werken we tijdelijk met een aangepast startsysteem. Volg hierbij de aanwijzingen van de coaches.

Hygiëne 
Was thuis voor vertrek je handen en desinfecteer deze bij binnenkomst in het sportcentrum. Bij aanvang van je training ontvang je een sprayflesje en een schoonmaakdoekje. Reinig steeds de materialen na gebruik. We willen je vragen alleen op het doekje te spuiten en niet rechtstreeks op de apparaten i.v.m. de gevoelige chips in de apparatuur. Bij de groepslessen ontvang je een doekje voorzien van schoonmaakmiddel. De instructeur zal zorgen dat de les tijdig is afgelopen zodat er genoeg ruimte is om alles voor te bereiden op de volgende les.

Veilig klimaat
Jouw sportcentrum is voorzien van professionele systemen in luchtbehandeling en airconditioning. Er wordt voldoende geventileerd en steeds automatisch verse lucht naar binnen gebracht. Zo sport jij altijd in een aangenaam en veilig klimaat.

Kinderopvang
Vanaf 24 augustus zijn de kinderen van 0-4 jaar weer welkom in onze Kinderopvang.

Zonnebank en Sauna
De sauna en de zonnebank zijn geopend op reservering. Voor de sauna is er een maximum van 2 personen per keer. Bel voor een afspraak 0416-540000. 

Heb je vragen?
Laat het ons weten. We helpen je graag!

Milon Cirkel
fixed-col-3-img1

De Milon Cirkel is de ultieme fitnesstraining, ook als je weinig tijd hebt. In slechts 6 trainingen per maand van steeds maar 35 minuten train je jezelf slanker, fitter en gezonder. Je traint zowel je spieren als je conditie. Eenvoudig, snel en zeer effectief!

LEES MEER
Fitness en Groepslessen
fixed-col-3-img1

Naast onze resultaatgerichte Milon Cirkels is er een uitgebreide fitnessafdeling. In de ruime aerobiczaal worden dagelijks verschillende groepslessen gegeven. O.a. Body Pump, Body Balance, Body Combat, CXWORX, SH'BAM, Barre en Spinning. Kijk op het lesrooster voor het actuele aanbod.

LEES MEER
Dansles voor kinderen
fixed-col-3-img1

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen dansen bij Family Fit Healthcenter. Er is de keuze uit Peuterdans, Kleuterdans, Klassiek ballet, Jazz dance en HipHop/Streetdance. Start met een gratis proefles.

LEES MEER

JOUW DOELSTELLING

Bij Family Fit Healthcenter stimuleren we je om jouw doel te behalen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, de beste en de prettigste training is om je beoogde resultaat te behalen. En weet je wat pas echt uniek is? Wij beloven je resultaat! Train jij bij ons in de Milon Cirkel en heb je na 3 maanden geen resultaat? Dan krijg je je geld gewoon terug!

Doe de gratis fittest Klik hier
logo-ico